Přidat na Seznam.cz



Univerzita Hradec spouští nový webový portál

28. října 2010 13:29. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, MÉDIA, UNIVERZITY, ŠKOLY

Nový webový portál UHK

Univerzita Hradec Králové spouští od 29. října 2010 nově redesignovaný webový portál. Na stránkách se již objevují nové logotypy univerzity, které byly vybrány v minulém roce. Nedávno byla UHK rozšířena o novou Přírodovědeckou fakultu a od 1. ledna 2011 bude mít v pořadí již pátou fakultu s názvem Ústav sociální práce a získá tím svou cílovou podobu. Nové webové stránky jsou rozděleny do několika jasně odlišených sekcí zvlášť pro uchazeče, studenty a zaměstnance. Jsou více přehlednější než staré stránky, ale možná by potřebovaly více využít barevných prvků.

Univerzita již v posledních dvou letech několikrát informovala, že během krátké doby dojde k vytvoření úplně nových stránek. S novým vizuálním stylem, se kterým se Univerzita Hradec Králové ztotožnila v předchozím roce se obnova starých a mnohdy i nepřehledných a chaotických stránek jevila jako naprosto potřebná.
Nový vizuální styl vybraný v předchozím roce je naprosto nezaměnitelný a unikátní a je jedinečným vyjádřením nové identity. Tu vytvořili Jiří Toman a Michal Kukačka. Univerzita chce v příštích několika let dobudovat rozsáhlý kampus Na Soutoku i s přispěním evropských fondů.

Nový vizuální styl UHK a jejich fakult



    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU