Přidat na Seznam.cz



Univerzita Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové zve na Den otevřených dveří, který se koná v pátek 7. ledna 2011 od 8.30 do 13 hodin. Zájemcům o studium otevře svou bránu poznání 5 součástí univerzity. Vedle Pedagogické fakulty, Fakulty informatiky a managementu a Filozofické fakulty představí své studijní obory nově i Přírodovědecká fakulta, která zahájila činnost v září 2010, a právě vzniklý Ústav sociální práce, jehož ustavením k 1. lednu 2011 získala Univerzita Hradec Králové konečnou podobu vysoké školy sdružující pět oborově specializovaných součástí.

Místem konání je univerzitní Objekt společné výuky v Hradecké ulici čp. 1227 v Hradci Králové, v němž budou probíhat konzultace od 8.30 do 13.00 hodin. Zástupci jednotlivých fakult budou poskytovat informace týkající se přijímacího řízení, studijních oborů a dalších oblastí vysokoškolského studia ve společenskovědních, přírodovědných a uměleckých disciplínách.

Na univerzitě dnes studuje přibližně 9 000 studentů, kteří se vzdělávají ve více než stovce různých oborů bakalářského, magisterského a doktorského stupně. Studenti královéhradecké univerzity se při svém studiu setkají s moderním prostředím univerzitního kampusu Na Soutoku.

Další informace a podrobný harmonogram prezentací studijních oborů jednotlivých fakult naleznete na webových stránkách univerzity: www.uhk.cz

zdroj: www.uhk.cz, tisková zpráva uhk.cz / foto: www.4stav.cz


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU