Přidat na Seznam.cz



Přístavba a modernizace Futura úspěšně pokračuje

10. ledna 2012 5:00. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, PROJEKTY

Rostoucí Futurum

Největší obchodní centrum v Hradci Králové prochází v současné chvíli rozsáhlou přístavbou, která nastavuje stávající budovu obchodní centra o další poschodí navíc, včetně již otevřeného parkovacího domu. Po jejím dokončení bude centrum ještě větší, na ploše bezmála 38.000 m2 se bude rozkládat 112 obchodů. Daná přístavba poskytne obyvatelům královéhradeckého regionu přibližně 40 nových obchodů mezi které patří takové světové módní řetězce jako jsou H&M, s.Oliver, Kappahl, Humanic, Lindex, Tommy Hilfiger, Original Marines, CCC, Springfield, Gant, Tally Wejl, Alpine Pro, Takko a spousta dalších.

Nová přístavba přinese i větší rozmanitost služeb a poskytovaných produktů. Futurum mimo jiné nově nabídne i nehtovou kosmetiku a knihkupectví. V současné době v obchodím centru probíhají hlučnější práce, které souvisí s úpravou podkladu pro 2. patro obchodního centra. Veškeré hlučné práce by měly být ukončeny v půlce ledna roku 2012.

Marketingová koordinátorka, Petra Navrátilová vysvětluje důvody aktuální situace v obchodním centru FUTURUM: „Je nám velice líto, že naši zákazníci jsou tímto hlukem obtěžováni. Tato krátkodobě zvýšená hlučnost a nepohodlí pro naše návštěvníky je nutným opatřením pro zkvalitnění našich služeb. Měli jsme na výběr buď uzavřít centrum na několik měsíců a tím znepříjemnit obyvatelům nejen vánoční nákupy ale i jejich zaběhnutý životní styl, anebo krátkodobě akceptovat tyto hlučné a mírně prašné práce. Věříme, že obyvatelé Hradce Králové jsou stejně jako my pro druhou variantu.“

V lednu roku 2012 začne i rozsáhlá modernizace stávající obchodní galerie, toalet a jiných příslušenství přístupných veřejnosti. „Jsme si jisti, že nový vzhled a rozšířené služby centra přijmou naši návštěvníci s radostí. Naše centrum je již zastaralejší a je potřeba přizpůsobit stávající centrum novým požadavkům doby i modernějším designem,“ dodává Petra Navrátilová.

„Nové FUTURUM“ bude slavnostně otevřeno v květnu roku 2012. S více jak 100 obchody a novým pětipodlažním parkovacím domem se Futurum v Hradci Králové stane největším obchodním centrem v královéhradeckém a pardubickém regionu, a bude ještě o něco větší než Afi Palác v Pardubicích.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 200

    3 014

    2 582

    298


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí