Přidat na Seznam.cz



FC Hradec Králové

Poločas jako z režie FC Barcelona. Role Messiho se ujal nováček v týmu Tomáš Mrázek. Ten dal během 17 minut 4 góly a na další ještě přihrával. Po dnešku to vypadá, že Hradec našel střelce. Hlavně na ose Mrázek, Černý, Malinský, Jedunov bylo Viktoriánům pořádné horko, aby ne, vždyť dostali za 28 minut 7 gólů. Hradec otevřel svoji střelnici na hřišti v pražských Satalicích v 17. minutě, tam se poprvé trefil Mrázek a o tři minuty později opět zaznamenal branku. Ve 26. minutě nechal vyniknout Černého a o minutu později se prosadil ještě Pávek. Ve 30. a 34. minutě se opět prosadil Mrázek a ve 42. se přidal také Jedunov.

Hradec za 28 minut v utkání Tipsport ligy vstřelil skoro tolik branek jako za celý podzim. Opravdu nevídané galapředstavení, které Hradec vyhrál rozdílem snad dvou tříd. Po dnešku, kdyby Hradec nepodepsal kontrakt s Mrázkem a ještě také s Jedunovem, bylo by to šílenství. Uvidíme co přinesou další zápasy, každopádně tento výsledek zůstane v paměti ještě hodně dlouhou dobu. Po dnešní výhře 7:1 to vypadá, že se Mrázek, ale i Jedunov mohou stát nejlepším a nejvýhodnějším přestupem zimního přestupového okna u nás. Stačí dát totiž dohromady tuto sestavu: Lindr – Fischer, Fukal, Lencevič, Poděbradský – Janoušek, Pávek, Jedunov, Černý – Malinský, Mrázek; a máte za poločas jistých sedm gólů.

Žižkov také hrál v nejsilnější sestavě, ale po třech brankách v rozmezí několika minut však působil dojmem týmu z první divize. Po poločase se trochu prostřídala sestava i v hradeckém týmu a gól už nepadl, i když šancí bylo dost. I když Žižkov zaznamenal snížení na 7:1, tak dnes branku nedal, protože i osmý gól si srazil do branky hradecký obránce Lencevič.

„Prvních patnáct minut nenasvědčovalo tomu, že bychom mohli takhle výrazně uspět. Myslím si, že celkově to utkání rozhodl jednoznačně první poločas, sice jsme ten druhý dá se říct prohráli 0:1, ale po celý zápas jsme byli lepší, dali jsme nevídaných 7 gólů a svoji převahu jsme vyjádřili i gólově, hlavně v první půli. Tomáš Mrázek má předpoklady a proto jsme ho také zkoušeli, teď je na vedení klubu, jak se dohodne s jeho mateřským klubem a zda posílí naše řady,“ řekl po zápase trenér Václav Kotal.

Gólostroj:
17. Mrázek
20. Mrázek
26. Černý
27. Pávek
30. Mrázek
34. Mrázek
42. Jedunov
+
64. Lencevič vl.

Můžete se také podívat na náš Facebook, kde jsme upravili fotku Lionela Messiho, jak by vypadal v hradeckém dresu, docela mu to sluší! Nyní je však jisté, že ho už nebudeme v Hradci potřebovat, našli jsme Mrázka.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 026

    3 008

    2 574

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí