Přidat na Seznam.cz



Hokejisté vyhráli pod novým koučem v bláznivé přestřelce 7:8!

3. ledna 2013 23:51. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, SPORT

Královští Lvi

Kanonáda, tak by se dalo shrnout vystoupení Královských Lvů na ledě v Písku. V zápase, o kterém se mezi hradeckými fanoušky bude ještě hodně dlouho mluvit, padlo celkem 15 gólů, přesně tolik, kolik prý přijelo i hradeckých fanoušků do Písku. Skóre se měnilo během mžiku, stačilo si dojít na záchod a z vedení Písku 3:1, bylo vedení Hradce 6:4. Bezpečný dvoubrankový náskok Královští lvi ovšem stihli ještě do konce utkání prohospodařit a za stavu 7:6 pro Písek to vypadalo, že hosté pod vedení nového trenéra Kučery pojedou se sklopenými hlavami domů. Jenže přišel opravdu nevídaný obrat!

Běžela 3. třetina a dvě minuty před koncem Písek stále vedl 7:6. V čase 57:40 vyrovnal Vít Budínský a tříbodové vítězství pro Hradec zařídil na poslední chvíli v čase 58:50 David Roupec. Hattrick v zápase zaznamenal hradecký útočník Patrik Moskal, navíc Hradec dvakrát skóroval z trestného střílení.

Poslední branka Hradce byla opravdu lahoda. Hradecký obránce David Roupec nahodil puk na píseckou bránu a kotouč zapadl přes několik hráčů k tyči domácího brankáře. Střídačka Královských Lvů vybouchla radostí.

Po této vskutku zajímavé výhře se Hradec posunuje o dvě příčky výš, aktuálně na 7. pozici, místo zaručující play-off. V sobotu pod Bílou věží přivítá severočeskou Kadaň. A pak, že se Hradci daří nedávat góly.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU