Přidat na Seznam.cz



V Hradci otevřou Decathlon, CrossCafé a do roka i Air Bank

10. dubna 2013 22:52. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, VOLNÝ ČAS

Opuštěno po Giga Sportu

Do Hradce míří známé značky. V červnu zde svoji pobočku chce otevřít francouzský sportovní store Decathlon. Ten má v Česku zatím 4 pobočky a do léta se chystá otevřít další 3. Jedním z nově otevíraných míst bude kromě Budějovic a Plzně i Hradec Králové. Na opuštěné budově po bývalém Giga Sportu, v obchodní zóně Hradubická, je již poutací plakát s červnovým nápisem otevření. Kromě příchodu Decathlonu se na Ulrichově náměstí již připravuje na červnový termín otevření také nová kavárna CrossCafé. Do léta se zde nacházel mléčný bar, který ve svém sortimentu měl například vyhlášené jahodové koktejly.

„Otevření kavárny v Hradci Králové plánujeme na začátek června. Už se na kavárnu v Hradci a hlavně na Hradečáky moc těšíme,“ říká Renata Šolcová z kavárenského řetězce CrossCafé.

V nabídce této kavárny najdete kromě kávy a čaje také koláče, dorty, ledové nápoje, sendviče, saláty, tzv. smallsweets (brownies, cookies, blondies apod.) i snídaňové a svačinové porce. Výhodou může být při práci nebo učení do školy i WiFi připojení.

V Hradci stále hledá vhodné prostory pro svoji pobočku také svými službami a reklamou populární banka Air Bank. Na jejím Facebooku se pravidelně střídají dotazy Hradečáků, kdy se už ve městě otevře pobočka.

„Pobočku v Hradci Králové skutečně plánujeme a rádi bychom jí otevřeli ještě v průběhu letošního roku. Konkrétní termín otevření ale zatím nemáme,“ prozradil tiskový mluvčí Air Bank Vladimír Komjati.

Všechny tři společnosti již hledají nové zaměstnance.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU