Přidat na Seznam.cz



Filharmonie vyprodala lízátka. Koncert Queen sklidil úspěch

21. června 2013 22:37. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Pod lízátky proběhla unikátní akce v podání hradecké filharmonie. Ve čtvrtek se zde za vskutku královského počasí uskutečnil koncert Queen Symphonic. Už 14 dní před koncertem bylo vyprodáno. Nápad uspořádat koncert pod širým nebem a na Všesportovním stadionu se zrodil ve filharmonii.

„Čtrnáct dní před koncertem již bylo vyprodáno. Jelikož jsme chtěli uspokojit všechny posluchače, vydali jsme ještě sérii vstupenek, která byla v prodeji těsně před koncertem na pokladnách stadionu. Jsme rádi, že jsme mohli všem vyjít vstříc. V koncertní hale by to možné nebylo,“ říká Pavel Sršeň, marketingový ředitel Filharmonie Hradec Králové Pavel Sršeň.

Podle ovací byl divácky nejúspěšnější song Barcelona, který na stadionu Votroků zazněl tak přirozeně, jako kdyby se snad vyhrála Liga Mistrů. Kromě Barcelony se diváci dočkali těch největších hitů skupiny Queen – We Will Rock You, Bicycle Race, Radio Ga Ga a spoustu dalších, závěrečným songem byl We Are The Champions.

„Klub FC Hradec Králové s Filharmonií Hradec Králové již dnes uvažují o dalších projektech a tak je možné, že se příští léto „pod hradeckými lízátky“ představí třeba Beatles, Vangelis nebo Pink Floyd,“ píše se na stránkách fotbalového klubu.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU