Přidat na Seznam.cz



Na Flošnu přišlo už 70 tisíc návštěvníků. Bude letos rekord?

2. srpna 2013 22:22. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

V posledním červencovém týdnu při tropických vedrech bylo na koupališti Flošna plno. Jen od pátku 26. července do neděle 28. července sem přišlo hledat osvěžení více než 10 tisíc lidí! Nejvyšší návštěvnost zaznamenalo koupaliště v neděli, kdy pokladnami prošlo 4133 lidí. To byl také největší pařák, v Hradci atakovala teplota 38 stupňů. V předchozích dnech to bylo méně, v sobotu 3484 a v pátek 2709 návštěvníků. Nočního koupání se v průběhu šesti večerů v předminulém týdnu zúčastnilo 875 osob.

K tahákům Flošny patří například ranní plavání už od šesti hodin, výhodné hodinové vstupné a celodenní využití atrakcí v podobě divoké nebo líné řeky, dušového i klasického toboganu, trampolínek, potápění v plaveckém bazénu s profesionálními potápěči, cvičení aquazumby, aquaerobiku nebo třeba ochutnávky letních drinků. Návštěvníci mají dále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a novinku letošní sezony, stolní tenis umístěný na horní terase.

Koupaliště Flošna je otevřeno denně od 6 do 21 hodin. Celodenní vstupné hrazené hotovostí přijde na 115 korun, při platbě městskou kartou 105 Kč a s využitím čipových hodinek 92 korun. Děti do výšky 120 centimetrů mají vstup zdarma.

Protože se očekává další tropický týden již od pátku 2. srpna do čtvrtka 8. srpna, návštěvnost poroste rychlým tempem a magická stotisícová hranice by mohla být letos překonána. V loňském roce na koupaliště přišlo za celou sezonu 99 tisíc návštěvníků.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU