Přidat na Seznam.cz



Votroci prohráli s Karvinou 2:1. Hradec v obraně hořel

4. srpna 2013 17:24. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Místo boje o postup to po dvou kolech zatím vypadá spíše na boj o záchranu. Druhá liga je těžká soutěž a o tom se Votroci dozajista přesvědčili v Karviné, která kdyby proměnila všechny svoje stoprocentní šance, mohl Hradec odjíždět i s debaklem. Karviná se chtěla na exligistu vytáhnout a hrála jako o život, to se však o výkonu hostů říci nedá.

Ze strany Hradce to je od poslední sezony v Gambrinus lize takové čekání na první gól a teprve potom začínají Votroci hrát. Karviná vstřelila branku už v desáté minutě, když z dvaceti metrů napřáhl domácí hráč a Lindr neměl šanci.

Hradec se dostal do zápasu gólem Tomáše Malinského z 25. minuty. Ten obešel tři protihráče a skóroval. Hradec se po vyrovnání hnal dopředu, ale byla to zase Karviná, která z rohu vstřelila vítězný gól.

Karviná měla ve 2. poločase ještě dvě stoprocentní šance. Nejprve se Mišinský dostal za obranu a postupoval sám na Lindra, podruhé, když Lindr vyrobil kiks a Karviná už dávala do prázdné, ale Lindr se štěstím vyrazil. Za Votroky měl další slibnou šanci Malinský, jeho střela proletěla těsně vedle tyče.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí