Přidat na Seznam.cz



Hokejový klub začíná opět spravovat zimní stadion

19. října 2013 18:17. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, MOUNTFIELD HK, SPORT

Zimní stadion

Všem nekonečným dohadům je konec. Od příštího týdne bude nad veškerými činnostmi, které budou prováděny na zimním stadionu, dohlížet staronový nájemce, kterým je hokejový klub Královští lvi Hradec Králové a.s. Veškerý pronájem ledových ploch a nebytových prostor je oprávněn realizovat pouze hokejový klub. Společnost ABD INVEST s.r.o., již nemá žádný právní titul pro působení na hradeckém zimním stadionu. Informaci přinesl extraligový Mountfield Hradec Králové, který se dělí o prostory stadionu s bruslařským klubem i hradeckou mládeží, která je právě pod křídly Královských lvů.

Klub Královští lvi Hradec Králové je aktuálně jediným nájemcem na Zimním stadionu v Hradci Králové. Správa a pronájem ledových ploch a nebytových prostor tak spadá výhradně pod něj, rovněž tedy i tržby plynoucí z prodeje. Zimní stadion tak už nemusí obcházet strach, co by se stalo, kdyby se nepřipravila ledová plocha, jako tomu bylo v minulém roce.

Od 1. ledna 2014 bude uveřejněn nový ceník pronájmu ledových ploch, který bude pro veřejnost přijatelnější, a umožní tak využívat ledovou plochu ve větší míře.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU