Přidat na Seznam.cz



Mountfield posiluje. Hlásí už 6 nových tváří

9. května 2015 20:53. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ, MOUNTFIELD HK, SPORT

Hradecký Mountfield před nastávající sezonou nechce nechat nikoho na pochybách a posiluje na všech frontách. V realizačním týmu dochází ke změně na pozici asistenta – Jiřího Kučeru nahrazuje Tomáš Martinec. Mezi nové pozice v klubu patří kondiční trenér a videokouč.

V oblasti hráčského kádru přichází ze Sparty obránce Karel Pilař, který už si během letošní sezony několik zápasů v dresu Hradce vyzkoušel a osvědčil se velmi dobře. Útok posílí komplexní centr Bedřich Köhler, který přichází ze Zlína s kontraktem na tři roky.

V brankářském poli se jedná o Tomáše Krále z Litoměřic, perspektivního gólmana. Na druhé straně pak zkušenost v podobě Adama Svobody z týmu Slavia Praha.

Hradec se neohlížel jen doma a lovil také v cizině. Hned dva Kanaďany. Prvním z nich je Brian Ihnacak, který naposledy působil v norském týmu Vålerenga. Toho doplní Adam Courchaine z německé DEL ligy, kde hrál svoje zápasy za Krefeld. Oba hráči se k mužstvu připojí v červenci, kdy se nastoupí na led.

„V tuto chvíli máme avizovanými příchody kádr již téměř kompletní. Pokud by se však naskytla možnost angažování nějakého velmi kvalitního hráče do obrany či útoku, jsme připraveni jednat,“ říká generální manažer Kmoníček.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí