Přidat na Seznam.cz



Hradec porazil Pardubice 4:1. V play-off jde na Mladou Boleslav

4. března 2016 20:22. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, MOUNTFIELD HK, SPORT

Fortuna Aréna

Hokejisté hradeckého Mountfieldu zakončili základní část extraligy výhrou nad rivaly z Pardubic 4:1, sledovala je vyprodaná Fortuna aréna. Skóre ve druhé třetině načal Mertl, poté se trefil Berger, z přesilovky Pilař a do prázdné navýšil výsledek ještě Bednář. Tým skončil na třetí pozici s 88 body a jeho soupeřem pro čtvrtfinále se stává Mladá Boleslav.

Třetí místo po základní části je nejlepším umístěním Mountfieldu během tří let, byť v premiérové sezoně získal 90 bodů a skončil pátý, letos mu na třetí metu stačilo o dva body méně.

Hradec bude začínat v domácím prostředí. První dvojzápas je na programu v pondělí 14. a v úterý 15. března. Přesný čas zápasů bude teprve určen. Následovat bude dvojzápas v Mladé Boleslavi, konkrétně v pátek 18. a sobotu 19. března. Poté se odehrají podle potřeby ještě tři další zápasy.

PO 14. 3. MHK – MLA
ÚT 15. 3. MHK – MLA
PÁ 18. 3. MLA – MHK
SO 19. 3. MLA – MHK
ÚT 22. 3. MHK – MLA
ČT 24. 3. MLA – MHK
SO 26. 3. MHK – MLA

„Předprodej vstupenek na čtvrtfinále play-off startuje v sobotu 5. března ve 13:00, a to jak na pokladnách Fortuna arény, tak on-line. Nejnižší vstupné (na stání) činí 140 Kč, studenti a senioři mohou uplatnit slevu. Děti do 130 cm půjdou na vrchol sezóny za symbolických 5 korun,“ uvedl klub.

Majitelé permanentních vstupenek pouze na základní část mají svá místa rezervovaná do půlnoci středy 9. března. Ve čtvrtek 10. března od 13:00 půjdou do prodeje navíc tyto nevyzvednuté rezervace držitelů permanentních vstupenek, od tohoto termínu tak budou v prodeji všechna volná místa. Nákup v této fázi je možný také buď on-line, nebo na pokladnách Fortuna arény.

Ceny vstupenek na čtvrtfinále play-off se pohybují od 330 Kč do 120 Kč, respektive 5 Kč pro děti do 130 cm.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU