Přidat na Seznam.cz



Aupark Hradec Králové

Hradecké obchodní centrum Aupark se již vybarvuje podle vizualizací. Obložení podél pláště tvoří oranžové až červené lesklé obklady. Centrum je tak už prakticky zvnějšku dokončené, ještě zbývá dodělat neobložené části a bude skoro hotovo. Hlavní práce teď probíhají uvnitř, kde bude zhruba půl roku vrcholit příprava na podzimní otevření.

Jaké obchody v centru budou ještě není jasné, z vyjádření společnosti vyplývá, že se už brzy dočkáme prvních jmen nájemců. Je samozřejmě řada společností, jak oděvních, tak gastronomických, které ještě v Hradci svoji pobočku nemají, a které se tak v centru mohou objevit.

„Momentálně ještě seznam nájemců nemůžeme sdělit. V blízké době už ale určitě zveřejníme klíčové nájemce i zaplněnost centra,“ sdělila nám Želmíra Zelenayová, retail & marketing manažerka HB Reavis Slovakia, s tím, že nás o nových obchodech bude informovat.

Zatím tak stále probíhá výstavba centra, buduje se křižovatka, rostou nové sloupy podél Gočárovy třídy a celá oblast se postupně mění do výsledné podoby. Až bude uprostřed křižovatky tryskat nová fontána a po novém trolejovém vedení se proženou první trolejbusy, bude Koruna kompletní.

Aupark ze Sukových sadů

Aupark z Habrmanovy ulice

Aupark z Gočárovy třídy


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí