Přidat na Seznam.cz



Na Olympii probíhá rekonstrukce hřiště

4. srpna 2016 10:53. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Také třetiligová Olympia nebude moci odehrát své úvodní zápasy na domácím hřišti. Letní přestávka s sebou přinesla i rekonstrukci hrací plochy. Ta začala v polovině července a potrvá zhruba půlky září.

V souvislosti s rekonstrukcí dojde k obměně drenážního systému, zavlažování, nových střídaček a branek a také k novému složení zemního substrátu a osevu trávou. Pozmění se o trochu i rozměry hřiště, tak aby to odpovídalo předpisům hrací plochy.

Rekonstrukci provádí Technické služby Hradce Králové a potrvají deset týdnů.

Všechna mužstva klubu budou trénovat na hřištích v Malšovicích, Novém Hradci Králové nebo také na Slavii v Orlické kotlině. Mládež pak svá utkání bude hrát shodně na hradecké Slavii, Novém Hradci a také v nedalekém Novém Bydžově.

Většina z utkání mužů do druhé poloviny září se odehraje také na Slavii v Orlické kotlině, pro fanoušky Šavlí se však chystá i jedno překvapení.

V pátek 19. srpna od 19:30 se odehraje místní derby Olympie proti Převýšovu na stadionu pod lízátky. Vstupné je 50 Kč, pro permanentkáře FCHK, ženy a děti je vstup zdarma. Na trávník by měl vyběhnout samozřejmě i navrátilec Karel Piták.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU