Přidat na Seznam.cz



Ve Věkoších roste administrativní centrum pro databanku

8. září 2016 11:00. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Administrativní centrum ve Věkoších / Vizualizace: ARCHITEP HK

Nová administrativní budova roste ve Věkoších v ulici Jana Černého. Hotova je zatím hrubá stavba objektu, celkem by měl mít 3 nadzemní podlaží a kolem budovy několik parkovacích míst pro klienty a zaměstnance. V administrativní budově by se měla nacházet spediční databanka i sídlo hradecké společnosti RAALTRANS, která je na trhu už 24 let.

Spediční databanka poskytuje dopravcům dokonalé řešení přepravních a vytěžovacích potřeb. To platí také pro výrobní závody a podniky poskytující služby.

V praxi to znamená tak, že si podnik zadá do databáze potřebu odvozu zboží například z Hradce do Vídně, spedičním firmám se v systému objeví nová nabídka a v případě její vhodnosti odveze požadovaný náklad na místo. Z Vídně si pak může najít zase další nabídku směrem zpátky, aby nejel kamión prázdný.

U budovy by mělo být zhruba 18 parkovacích míst, objekt naleznete za podjezdem na Věkoše vedle veterinární kliniky. Součástí projektu má být i nový přechod před veterinární klinikou a nový chodník se štěrkovým povrchem na druhé straně u rodinných domů.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 404

    2 984

    2 520

    270


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí