Přidat na Seznam.cz



Další nové obchody v Auparku. Hledají sem zaměstnance

25. září 2016 15:29. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Hlavní pasáž Auparku

Do otevření nového obchodního centra Aupark zbývá několik týdnů. Přesné datum otevření zatím společnost neoznámila. Na pracovních serverech se už vyskytují první pracovní pozice do několika obchodů, které se budou v centru nacházet. Kromě již první dvacítky zveřejněných značek jako třeba H&M či KFC, zde budou i další novinkové obchody.

Z oblasti módy mezi ně patří třeba značky Retro Jeans, francouzská móda pro muže Celio*, obuv GEOX a Office Shoes, módní doplňky s brýlemi Relax. Mezi dalšími to jsou My Food Market, což je obchod s výběrovým jídlem a ještě ALO Jewelry.

Mezi již před časem zveřejněnými obchody, které v Hradci ještě nejsou společnost publikovala ECCO, Marc O’Polo, Le Premier, Muziker, Pandora a Costa Coffee.

Obchody, které od začátku září hledají na pracovních serverech své zaměstnance jsou Knihy Dobrovský, Sportisimo, Euronics, Billa, vinotéka Vinofol, Pandora, My Food Market, Retro Jeans, KFC, ALO Jewelry, Terranova, GEOX, Yves Rocher, Celio a také samotný Aupark.

Ten hledá nové lidi pro obsluhu informačního pultu u vchodu do centra, který poskytne kolemjdoucím informace a zlepší orientaci pro zákazníky.

Na speciální stránku věnovanou obchodnímu centru s obchody se můžete podívat na: AUPARK HK


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí