Přidat na Seznam.cz



Ve čtvrtek na Joy Melody Festival. V hale TJ Slavia

24. října 2016 14:36. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, FESTY, VOLNÝ ČAS

Joy Melody

V Hradci ve čtvrtek 27. října od 20 hodin vypukne JOY MELODY FESTIVAL, který se koná v hale TJ Slavia v Orlické kotlině. Festival Vám přináší Vision Production. Headlinerem třetího ročníku bude La Fuente, producent singlu Selecta, který patří mezi nejhranější záležitosti jak u DJů, tak i rádií. Těšit se můžete na tři zahraniční jména a to nejlepší z české scény.

Mezi dalšími zahraniční interprety budou DJ EKG, který setům dává neuvěřitelný drive, dále pak ještě DJ ROSH z Nizozemska.

V rámci line-upu festivalu se můžete těšit také na české přední producenty a DJe, které jste mohli vidět na mnoha festivalech. Budou to Richard Reynolds, Audiorockers, Matamar, DJ TiGi, Pauli Gabrieli a Michele Cavalletto.

Organizátoři nezapomněli ani na příznivce TECHHOUSE / TECHNO soundu a připravili druhou stage, kde se představí Chris Sadler a Subgate, dále vystoupí slečny DJane Jaqullin a La Dela, spolu s nimi pak SNBM a domácí mistři houseového beatu Miqueal a Xavier J.

Zkrátka hala TJ Slavia bude dunět až do rána.

Festival se koná den před státním svátkem ve čtvrtek 27. října, start je ve 20 hodin, konec kolem šesté ranní. Afterparty je v Music clubu LEVEL v pátek od 5 do polední 12. hodiny.

Joy Melody Festival

Kromě DJs na Vás čeká také LED stěna, laser show, velká stage se zahraničními hvězdami, VIP zóna Excelent, chill zóna od Becherovka Lemond, venkovní občerstvení s kuřárnou a oficiální afterparty v Levelu.

Vstupenky jsou do 26. 10. v předprodeji za 350 Kč na Ticketstream nebo v Pizza Luigi Hradec Králové.

Na místě budou stát 400 Kč.

VIP vstupné je v předprodeji za 500 Kč, na místě 650 Kč. VIP EXCELENT zahranuje: vlastní šatna, vlastní sociální zařízení, bar s rozšířeným sortimentem, jedinečný výhled na celé dění akce, mini raut a welcome drink.

Vstup je od 16 let, VIP od 18 let.

MAIN STAGE

DJ LA FUENTE ( NL )
DJ ROSH ( NL
DJ EKG ( SK )
DJs AUDIOROCKERS
DJs MATAMAR
DJ RICHARD REYNOLDS
DJ PAULI GABRIELI
DJ TIGI
DJ MICHELE CAVALLETTO

TECH STAGE

DJ CHRIS SADLER
DJ SUBGATE
DJane LA DELA
DJane JAQULLIN
DJ MIQUEL .
DJ SNBM
DJ XAVIER J


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU