Přidat na Seznam.cz



Vysoká hra. Hradec potopil piráty 9:3

17. ledna 2017 20:18. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Hokejisté Hradce porazili piráty z Chomutova rozdílem extratřídy, vedení 5:0 po první třetině a konečný výsledek 9:3. A mohlo to být ještě lepší pokud by Bednář proměnil samostatný nájezd.

Do střeleckých statistik se zapsalo hned 8 hráčů, 2 trefy si připsal Šimánek a po jedné Bednář, Picard, Jarůšek, Dej, Kukumberg, Knotek a Köhler. Z hlediska přihrávek na góly byli nejvíce produktivní Červený (4) a Bednář (3). Utkání sledovalo nadšených 5 013 diváků.

„O osudu utkání rozhodla první třetina, kdy nám to tam napadalo. Jsme rádi, že jsme zvládli přímý souboj o šestou příčku. Po vítězném zápase vždycky říkám, volno až do půlnoci. Takže do půlnoci si to užijeme a zítra zase musíme nandat montérky a znovu do práce,“ řekl po zápase asistent trenéra Pavel Hynek.

„Do utkání jsme vstoupili velice špatně a v první třetině bylo na hřišti jenom jedno mužstvo. Domácí měli výborný pohyb, byli agresivní, vyhrávali osobní souboje a my jsme opravdu koukali. Výsledkem bylo skóre 5:0. Nechtěli jsme to zabalit a vrátit se do zápasu, ale nepovedlo se to. Pokud je to sportovní facka, která nás má posadit na zadek a připomenout, že dosavadní body jsme nahráli poctivým hokejem, tak je to dobře,“ shrnul chomutovský asistent trenéra Růžičky Jan Šťastný.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 008

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí