Přidat na Seznam.cz



Blíží se play-off. Zbývá jen 7 zápasů

6. února 2017 11:52. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Play-off hokejové extraligy je na spadnutí. Hradec si zatím drží skvělou čtvrtou pozici, která zaručuje přímý postup do čtvrtfinále. Podaří se mu letos poprvé probojovat až do semifinále?

„Cílem pro nás nyní je, abychom se udrželi v šestce, případně se dostali co nejvýš, abychom třeba mohli začínat doma. Cíle do sezóny, které stanovilo představenstvo a prezident klubu na začátku ročníku, jsme nepřehodnocovali. Znamená to, že určitě chceme do play-off, do čtvrtfinále. A každý z nás chce samozřejmě co nejvýš, rádi bychom atakovali semifinále a konečně se do něj dostali,“ prozradil generální manažer Aleš Kmoníček, který s klubem podepsal novou dvouletou smlouvu.

Do základní části zbývá 7 zápasů, z toho ještě tři v domácím prostředí. Hned ten páteční 17. února s Plzní bude živě vysílat ČT Sport. Pokud tým udrží třetí nebo čtvrtou pozici, bude začínat v domácím prostředí.

„Pevně věřím, že nám to vydrží. Měli bychom se perfektně připravit na play off, které, doufám, by mělo být v této situaci už samozřejmostí,“ dodává Kmoníček.

Pokud by Hradec skončil v tuto chvíli čtvrtý, čekala by na něj možná trojice soupeřů Kometa Brno, Litvínov nebo Chomutov.

Domácí zápasy do konce základní části sehraje Hradec v pátek 17. února proti Plzni od 17:20, v pátek 26. února s Olomoucí v 18 hodin a v úterý 28. února od 17:20 hod. se Zlínem.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 008

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí