Přidat na Seznam.cz



Fanklubu Votroků někdo ukradl vlajky

7. února 2017 23:13. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Vlajka Ultras Hradec

Od pátečních odpoledních hodin policisté z Obvodního oddělení Hradec Králové 3 šetří případ vloupání do buňky na Malšovickém stadionu v Hradci Králové. Buňku využívají fanoušci FC Hradec Králové – fanklub Votroci k uskladnění předmětů pro fandění a prezentování klubu a fanklubu. V případě dopadení hrozí pachateli za trestný čin krádež trest odnětí svobody až na dva roky.

Zatím neznámý pachatel za užití násilí překonal dveře a vnikl do buňky, ze které odcizil sektorový dres o rozměrech 12x12m, vlajky s nápisem United Vandals, Ultras Hradec a znakem FC Hradec Králové, 90 klubových vlajek a dalších 100 vlaječek s předběžnou škodou pohybující se okolo 50 tisíc korun.

Policisté prověřují, zda věci nemohl odcizit jiný tábor fanoušků. Jedná se však o ojedinělý případ, protože vlajkonoši ani hooligans nemají ve zvyku se uchylovat k takovýmto praktikám a většina táborů by takovýto způsob získání vlajek fanoušků soupeře pokládala za ostudný.

Policie žádá občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci k odcizeným věcem, aby se obrátili na obvodní oddělení HK 3 – 974 526 671, nebo na bezplatnou linku 158.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU