Přidat na Seznam.cz



Radní doporučili klubu partnery s Ivo Ulichem

11. dubna 2017 13:07. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Tři zájemci o kapitálový vstup do vlastnické struktury městem vlastněného fotbalového celku FC Hradec Králové, a.s. přednesli dnes své nabídky městským radním. Ti zastupitelům doporučili schválení prodeje 20 % akcií FC Hradec Králové uchazeči Ivo Ulich a partneři. Konečné rozhodnutí v této věci náleží zastupitelstvu.

Všichni tři uchazeči, tedy Ivo Ulich a partneři, Alessandro Barilli a sdružení společností KONCEDO, s.r.o. a Hala Kněžmost, s.r.o., budou mít šanci svůj zájem o kapitálový vstup do městem vlastněného fotbalového celku představit rovněž zastupitelům na zasedání 25. dubna 2017, které je možné sledovat živě nebo se zasedání účastnit.

Městské radní dnes zaujala nejvíce prezentace Ivo Ulicha a partnerů.

Rada města pověřila náměstka primátora Jindřicha Vedlicha, aby předložil Zastupitelstvu města Hradec Králové v tomto termínu ke schválení návrh na prodej 20 % akcií FC Hradec Králové, a.s.

„Od nového strategického partnera si slibujeme oživení, lepší financování klubu a z hlediska sportovního též figurování celku v první polovině prvoligové tabulky,“ řekl náměstek primátora Jindřich Vedlich, který je rovněž členem představenstva FC Hradec Králové.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU