Přidat na Seznam.cz



Kde bude kavárna Starbucks. Ve Futuru nebo Auparku?

27. dubna 2017 17:20. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, GASTRONOMIE, VOLNÝ ČAS

Starbucks logo

Protože se nám v mailové korespondenci množí dotazy, zda se nejedná o žert s otevřením kavárny Starbucks v Hradci Králové, přikládáme níže odkazy na nabídky zaměstnání. Je to přinejmenším překvapení, jelikož je to značka, která je zatím v největších městech, a tím Hradec také je. Je otázkou, kde bude umístěna, náš tip je buď Futurum nebo Aupark.

Na webu společnosti Amrest si můžete přečíst nejrůznější nabídky na práci pro gastronomická zařízení KFC, Burger King a Starbucks. V největší míře se jedná o pozice pro absolventy, kteří si v první práci mohou vyzkoušet, jak to chodí. V nedávné době jsme tam náhodou objevili i nabídku pro hradeckou pobočku.

Kromě manažerských pozic hledá už i vedoucího směny a za chvíli se začne poohlížet po pracovnících obsluhy jako barista apod.

Starbucks STORE MANAGER HK
Starbucks ASISTENT STORE MANAGERA HK

Protože Vás toto téma zajímá, poslali jsme společnosti otázky. Zatím ale nebyla konkrétnější, sdělila jen, že se vše teprve připravuje. Je to tak drženo v tajnosti. Neví se datum otevření, ani kde bude kavárna umístěna.

Pokud to nebude někde v samostatné jednotce v centru města, pak jedinou možností jsou snad jen obchodní centra Aupark nebo Futurum.

Káva je v Hradci v poslední době velký trendem. Pijí ji lidé z mobilních zařízeních podávaných přímo na ulici a kromě útulných a populárních kaváren v centru města, zde najdeme i 4 pobočky českého řetězce CrossCafé, jedním z posledních přírůstků je pak Costa Coffee.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 404

    2 984

    2 520

    270


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí