Přidat na Seznam.cz



Mountfield pojede znovu na Spengler Cup

16. května 2017 14:39. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

Fantastická zpráva pro vedení klubu, hráče i fanoušky hradeckého hokeje – Mountfield HK byl znovu po roce pozván na jeden z nejslavnějších hokejových turnajů na světě. Vloni zanechali Hradečtí v Davosu velmi dobrý dojem, letos ho mohou zopakovat nebo ještě vylepšit – zúčastní se totiž 91. ročníku Spengler Cupu!

Jestli loňská sezóna byla nadupaná, ta letošní bude ještě více – Mountfield Cup, Champions Hockey League, Tipsport extraliga a jako třešnička na dortu ještě Spengler Cup.

Na konci roku 2016 vyrazil hradecký hokejový klub do Švýcarska na populární akci, letos se do známého prostředí vrátí, a to tradičně mezi Vánoci a Novým rokem.

„Opětovné pozvání na tento populární turnaj vnímám jako projev ocenění našich kvalitních výkonů na minulém jubilejním 90. ročníku, stejně tak jako ocenění skvělého vystoupení našich fanoušků, kteří svojí typickou podporou našich hráčů velmi mile překvapili tamní publikum i média,“ těší prezidenta klubu Miroslava Schöna.

Kromě Mountfieldu HK, domácího Davosu, Výběru Kanady a švýcarského národního týmu se turnaje zúčastní také finský celek HPK Hämeenlinnan Pallokerho. Jméno šestého a posledního účastníka prozatím není známé.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU