Přidat na Seznam.cz



Luxusní vila s výhledem na Hradec je k mání. Za 23 milionů Kč

6. září 2017 11:02. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, VOLNÝ ČAS

HK (NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ) – Kdo by netoužil bydlet na výsluní, s výhledem na Hradec Králové jako na dlani. Celé město můžete sledovat z pokoje nebo ještě lépe, z vnitřního bazénu. Luxusní vila na Novém Hradci je nyní na prodej, nachází se na realitních serverech za 23 milionů Kč. Má 4 podlaží a okolní pozemek 3000 metrů čtverečních.

„Výjimečnost nemovitosti je dána její polohou i možnostmi využití. V bezprostředním okolí objektu nejsou žádné další stavby, ani nejsou územním plánem města povoleny. Místní obyvatelé oceňují především bezpečí a klid lokality, dosah přírody i veškerých výhod města,“ píše realitní kancelář k nemovitosti.

Je to opravdu unikátní stavba, jedinečná na tomto místě, jelikož v sousedství nevzniknou zřejmě už žádné budovy. Nachází se na Novém Hradci v ulici Husova na dohled od známé Rozárky a vodárenské věže.

V objektu najdeme 2 garáže, velkou řadu místností jejichž dispozice jsou větší než 9+2, vnitřní vyhřívaný bazén o velikosti 10×5 s protiproudem, nejméně 3 koupelny, venkovní terasu, zahradu s altánem i jezírkem. Obrovskou devizou je pak už jen samotný výhled na celou metropoli v pozadí s Krkonošemi.

Konstrukce domu je vyvedena z tradičního cihlového zdiva obloženého keramickými pásy s texturou cihly. Střecha je pak z kanadského šindele. Pokud máte v peněžence podobný finanční obnos, můžete si ji koupit. Obdobná stavba se v Hradci nenachází.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU