Přidat na Seznam.cz



Votroci jsou v krizi. Skončí trenér Havlíček?

21. října 2017 21:17. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

HRADEC KRÁLOVÉ – Fotbalisté Hradce nezvládli i domácí duel se Sokolovem, který prohráli 0:1 a propadli se tak do těžké deprese. Místo toho, aby týmový výkon stoupal vzhůru, hra týmu je čím dál tím horší a fanoušci to registrují. Na lízátka jich přišlo tentokrát už jen 617, to je nejméně za poslední léta.

V předchozích 5 zápasech vstřelil Hradec pouhé 2 góly, to je žalostně málo i na druhou ligu, proto se pohybuje ve středu tabulky a pokud stejné výkony budou pokračovat, nebude to boj o vytoužený postup, ale o záchranu.

Před Hradcem je dokonce Olympia i Pardubice. Teď ho čeká těžký zápas v Ústí.

Fanoušci po nevydařených výkonech žádají odstoupení trenéra Havlíčka, který tým převzal ke konci první ligy. Otázkou ale je, jaký trenér by do Hradce v těchto podmínkách chtěl jít. Už to totiž budou skoro 2 měsíce, kdy Votroci naposledy vyhráli.

Je také otázkou jak jsou hráči na zápasy motivovaní, když se často v odpovědích trenéra objevují odpovědi typu, že první poločas jsme prospali, prohospodařili a zaspali. Ten s výkony svých svěřenců není rozhodně spokojený, ale nemá na výběr, lepší kádr bohužel nemá k dispozici.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 404

    2 984

    2 520

    270


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí