Přidat na Seznam.cz



Rock for People začne večírkem

11. června 2018 12:04. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ

HRADEC KRÁLOVÉ – Rock for People přidává již tradičně den navíc. Už na úterý 3. července připravil pro své návštěvníky parádní zahřívací hudební jízdu v podobě populárního Večírku pro nedočkavé. Festival potrvá až do 6. července.

Večírku budou kralovat Mydy Rabycad, spolu to s nimi rozjedou indie rockeři I Love You Honey Bunny nebo rockoví Th!s, kteří potěší i fanoušky herce a režiséra Vojty Kotka, který v kapele hraje na baskytaru.

Ještě před nimi se na Kytary.cz stage představí pětice finalistů soutěže Planetrox, kteří vzešli z hlasování fanoušků a na festivalu se utkají o to, kdo pojede na turné do Kanady: Goofy Cow, Something Like, Night Before the End, Anthems a Stifled!

V dalších hlavních festivalových dnech se návštěvníci Rock for People mohou těšit například na legendární The Prodigy, britské The Kooks a The Vaccines, hvězdnou Sigmu, opěvované americké rockery Skillet či dánskou heavymetalovou stálici Volbeat. K tomu přidejme Marmozets, Stick To Your Guns, Sick Puppies, Albert Hammond Jr., Blossoms a další bez mála stovku jmen.

Silný zážitek slibuje unikátní koncert Radim Hladík Tribute. Přední čeští hudebníci spjatí s legendárním hráčem, od jehož smrti v prosinci uplynou dva roky, na nich zahrají Hladíkovy skladby za doprovodu kapely Blue Effect. Účast již přislíbili například David Koller, Michal Dvořák nebo Lenka Dusilová.

Z ostatních českých a slovenských interpretů vystoupí ještě Tři sestry, Horkýže Slíže, Xindl X, Gaia Mesiah, Kateřina Marie Tichá a další.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU