Přidat na Seznam.cz



Nový hradecký sportovní areál otevře 2. září

1. září 2018 10:18. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Sportpark HIT pohledem z dronu / Foto: SPORTPARK HIT

HRADEC KRÁLOVÉ – V neděli 2. září se po roce výstavby otevře nový sportovní areál Sportpark HIT. Jeho plány sahají až do roku 2013, po pěti letech se tak projekt otevírá. Objekt je vyveden v černobílé barvě, má dvě haly a jednu budovu zázemí, venkovní sportoviště a před areálem je pro návštěvníky umístěno i velké parkoviště.

„Milí sportovní nadšenci, dovolujeme si vás srdečně pozvat na měsíc otevřených dveří v areálu Sportparku HIT. Od 2. do 30. 9. 2018 pro vás budou všechna sportoviště nabízena za zvýhodněné ceny,“ informoval sportovní areál na svých stránkách.

V novém sportovním areálu se nachází mnoho sportovišť: 3 tenisové kurty v pevné hale, 5 badmintonových kurtů s certifikovaným povrchem, 6 antukových dvorců s automatickým zavlažováním, 4 kurty na plážový volejbal s bílým křemičitým pískem a multifunkční hřiště pro malou kopanou, nohejbal, florbal, basketbal a další sporty.

Ceny jsou podle webu na sportoviště od pondělí do neděle od 7. do 13. hodiny za 50 Kč/hod. a mezi 13. hodinou a 21. hod. za 100 Kč/hod.

Součástí komplexu je také obchod se sportovním zbožím. V jeho nabídce naleznete kompletní sortiment od raket, výpletů a míčů po značkové oblečení a obuv. A v neposlední řadě i restaurace HIT.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí