Přidat na Seznam.cz



V Hradci otevřel nový bar nejen pro geeky. Je plný deskovek

7. září 2018 6:49. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Interiér nového baru District 5 v Havlíčkově ulici

HRADEC KRÁLOVÉ – Pod budovou Českého rozhlasu, kde dříve býval Radiobar, otevřel zbrusu nový podnik s originálním zaměřením. Není to jen obyčejný bar, jestliže milujete deskové hry, deskovky, můžete si je zde při posezení s přáteli jednoduše rovnou zahrát. V příjemném prostředí nového baru tak můžete strávit několik hodin hraní.

“Jsme denní bar se zaměřením na deskové hry, kávu a drinky. Organizujeme různé hry, kvízy, turnaje a kulturní akce. Čepujeme pivo Hradecký Klenot 11° a Klenot Speciál. Zároveň se u nás můžete osvěžit domácí limonádou, ledovým čajem nebo východočeským ciderem,” uvedl bar District 5 v Havlíčkově ulici.

Nechybí klasiky jako Osadníci z Katanu, Dominion, Plague Inc., Krycí jména a mnoho dalších deskovek, které si můžete vybrat a pustit se klidně do hry.

“Ke kávě rádi nabídneme také některý z domácích zákusků. Pokud Vás u nás přepadne hlad, jsme připraveni Vás zasytit různými zapečenými snacky,” dodává nový bar.

Hrát si je v tomto baru zkrátka povoleno a dovoleno, nad deskovkami tady můžete strávit řadu hodin. V případě, že nejste do her tak zapálení, můžete si jen v klidu posedět u šálku kávy. Bar nejen pro geeky otevřel teprve před pár dny, zkraje září.

Nový podnik má otevřeno od pondělí do soboty v době od dopoledních 10 hodin až do půlnoci.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 404

    2 984

    2 520

    270


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí