Přidat na Seznam.cz



Otevření se protáhlo. Nový americký diner otevře od pondělí

4. listopadu 2018 17:21. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, GASTRONOMIE

Interiér restaurací EB DINERS / Foto: EB Diners

HRADEC KRÁLOVÉ – Koncept amerických dinerů EB Diners bude mít od pondělí tři pobočky. Tou třetí bude nově Hradec Králové, když se kousek od kruhového objezdu u ČKD směrem na Svobodné Dvory otevře vedle nově zprovozněné čerpací stanice Eurobit také restaurace. Budova byla již dokončená od loňského roku, povolení k otevření se však táhlo skoro přes rok.

„Vážení příznivci Ameriky, od pondělí má EB tři dinery. Od 5. listopadu Vás chceme přivítat v EB Diners Hradec Králové, opět vedle naší rodinné čerpací stanice Eurobit. Budeme tu mít snídaně, obědy, večeře, srazy a třeba i rande, také můžete zahrát své milé či milému na klasickém jukeboxu Rocket,“ zve na posezení ve svém příspěvku na FB restaurace EB Diners.

Nový diner je vyveden v takzvaném retro stylu Ameriky 50. let. „Koncept dineru je v Česku docela nový, často nejsou provozovny koncipovány u silnice, ale pouze s tímto tématem pracují,“ řekl designer podniku Tomáš Dočkal.

Servíruje se zde jídlo od snídaní, přes obědy až po pozdní večeře, vše doplňují servírky v kostýmech, dobový interiér, sedačky z autobusu a v neposlední řadě styl 1950 USA, kdy se psala historie a definovaly standardy fast-foodů pro celý svět.

Hradecká pobočka, která otevírá v pondělí, se na všechna povolení k otevření načekala velmi dlouhou dobu. Některé řetězce jako třeba CrossCafé v Koutníkově ulici takové štěstí nemají a projekt „drive“ nevyšel.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU