Přidat na Seznam.cz



První Fresh Corner Drive otevřel na MOL v Hradci

3. prosince 2018 11:35. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

HRADEC KRÁLOVÉ – Společnost MOL jako první síť čerpacích stanic v Česku představila svým zákazníkům nový občerstvovací koncept Fresh Corner Drive. Na úplně první benzinovou stanici s výdejním okénkem přímo do auta, narazíte v Hradci v Koutníkově ulici na výjezdu z města k ČKD. V sortimentu drive menu nechybí jak káva, tak i nejrůznější pečivo.

Návštěvníci mohou na čerpací stanice kromě standardních služeb nově využívat také zrychlený prodej občerstvení do okénka. MOL tento koncept poprvé představil v Maďarsku v loňském roce. V České republice se jedná vůbec o první občerstvovací Drive přímo provozovaný čerpací stanicí.

„S konceptem Fresh Corner Drive dále rozvíjíme náš záměr maximální a flexibilní péče o naše zákazníky. Prostřednictvím okénka pro rychlé občerstvení si náš zákazník může vybrat z bohaté nabídky kávy Fresh Corner a dalších teplých i studených nápojů, aniž by musel opustit pohodlí svého vozidla. V okénkové nabídce nechybí ani široký výběr sladkého a slaného občerstvení. Jako první jsme drive otevřeli v Hradci,“ upřesňuje Ivo Velíšek, sales manažer MOL Česká republika.

Fresh Corner Drive navazuje na expanzi občerstvovacího konceptu Fresh Corner, který MOL buduje na svých čerpacích stanicích od roku 2015. V Hradci provozuje tato společnost tři čerpací stanice, dvě na Koutníkově ulici a jednu v Třebši.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU