Přidat na Seznam.cz



Přejeme Hradečanům hezké Vánoce a dobrý ročník 2019

20. prosince 2018 13:15. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY

Hradec Králové City

HKCITY – Vážení čtenáři, děkujeme Vám za čas, který jste našemu webu v letošním roce věnovali a těšíme se v tom s číslovkou 2019, který přijde na řadu za pár dnů. Pojďme si to zbilancovat. Zveřejnili jsme přes 300 článků, některé s lehčími tématy, další se současnými problémy města. Web navštívilo o 55 tisíc čtenářů více než loni, na webu jste si zobrazili skoro 400 tisíc stránek.

Mezi naše nečtenější témata, které Vás v roce 2018 nejvíce zaujala, nám vyšel tento přehled 20 nejlepších a nejčtenějších frází.

Americký diner, články o Auparku, Ikea, Sportpark Hit, Regiojet, spojení Tesco a Atrium, rušení spojů DP, otrava kebabem, Globus, nová ulice ve Věkoších, obří skluzavka, ohňostroje, Futurum, nový bar pro geeky, Potrefená Husa, druhý Kaufland, projekt Riverside, Flixbus, příprava dvoukolejek a Severní tangenta s Jižní spojkou.

Nejvíce nás čtete na mobilních zařízeních, které tvoří 53 procent návštěv, počítačích s 43 procenty, o dost méně pak s tablety se čtyřmi procenty.

Z pohledu geografických údajů je přibližně 62 % všech návštěv z Královéhradeckého kraje, 22 % z Prahy a 4 procenta mají shodně Pardubický a Jihomoravský kraj. Ostatní lokality tvoří 8 procent.

Z okolních zemí patří do TOP 5 návštěvníci z Německa, Spojených států amerických, Slovenska, Velké Británie a Francie.

Na Facebooku nás nyní sleduje 9,3 tisíce fanoušků, za což děkujeme, v příštím roce pokoříme hranici deseti tisíc. V letošním roce se náš Twitter účet přehoupl přes tisícovku sledujících, stejně tak se k tisícovce blíží i Instagram, kde pravidelně dáváme ty nejlepší fotky z Hradce.

To je z ročních statistik všechno. Chtěli bychom popřát Všem čtenářům z města i odjinud klidné svátky, do roku 2019 jen to nejlepší a pro Hradec hodně dobrých zpráv!

Nový rok můžete tradičně oslavit s ohňostrojem, který odstartuje v 18 hodin z Velkého náměstí, zde je pozvánka na FB: Ohňostroj 2019


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU