Přidat na Seznam.cz



Život u Tesca v centru města utichne. Znovu otevře na podzim

13. ledna 2019 22:36. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Nám. 28. října v pozadí s OD Tesco

HRADEC KRÁLOVÉ – Nový vlastník připravuje modernizaci budovy obchodního domu Tesco, kterou od britského řetězce odkoupil. Současně vlastní i sousední Atrium, rekonstrukcí tak chce oba objekty lépe vzájemně propojit do jednoho komplexu. OD Tesco se podle vyjádření společnosti uzavře v polovině února, přesněji v sobotu 17. února 2019.

Pro řadu nakupujících tak nastanou komplikace, zejména u starších osob, pro které je každodenní zvyklostí zajet si sem s MHD nakoupit a potkat známé. Zejména dostupnost a blízkost tohoto obchodu je pro ně jedinečná.

Budou se tak muset na více než půl roku přeorientovat na jiné obchody ve městě. Znovu by se mělo Tesco otevřít nejspíše až v prosinci 2019.

Po rekonstrukci bude supermarket sídlit už pouze v přízemí a v novém formátu, druhé patro s oblečením a ostatní patra zaberou jiné obchody, jejichž seznam zatím není známý. Po přestavbě by se celý komplex měl jmenovat jednotně OC ATRIIUM. Jeho obchodní plocha by měla být přibližně ve stejné velikosti jako u sousedního Auparku.

Podívejte se, jak bude vypadat společný projekt: OC ATRIIUM


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU