Přidat na Seznam.cz



V budoucí novostavbě Rieger Plaza začínají nabízet kanceláře

8. dubna 2019 11:36. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Podoba Rieger Plaza z ulice S. K. Neumanna

HRADEC KRÁLOVÉ – Novostavba komplexu Rieger Plaza přinese před nádraží nový život, rozšíří navazující pěší zóny i další veřejně přístupné plochy ve svém zbudovaném vnitrobloku, alespoň tak o projektu píše vlastník CPI. V komplexu budou jak kanceláře, v přízemí obchodní prostory, ale i čtyřhvězdičkový hotel Clarion s velkým kongresovým sálem.

„Nová budova nabídne kanceláře třídy A, které poskytnou nový standard i firemním nájemcům, kteří hledají reprezentativní kanceláře v centru. Hradec Králové tak významně posílí svou roli moderního a progresivního města. Samozřejmostí vybavenosti jsou zdvojené podlahy, moderní chlazení i topení trámci,“ uvádí k Rieger Plaza vlastník současného hotelu Černigov společnost CPI.

Budova bude zasazena do současné zástavby. Výška kancelářské části respektuje výšku okolních budov a výška hotelové věže je protiváhou věže železniční budovy naproti. I když mohla být klidně ještě o několik pater vyšší.

Nové parkoviště v komplexu pojme 240 vozů. Součástí budovy bude i kolárna s příslušným zázemím.

Kancelářská budova nabídne celkem až 12 000 metrů čtverečních plochy k pronájmu v nepřeberném množství moderních kanceláří.

Čtyřhvězdičkový hotel nabídne ve svých vyšších podlažích celkem 162 pokojů v různých standardech. Nižší patra budou vyhrazena kongresovému sálu, restauracím, kavárnám a doprovodným provozům.

Společnost CPI má na hotel Černigov již delší čas vydaný demoliční výměr.

PROJEKT RIEGER PLAZA


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU