Přidat na Seznam.cz



V Hradci zavoní burgery na dalším Burger Street Festivalu

11. května 2019 10:22. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, VOLNÝ ČAS

Burger Festival se koná od 31. 5. do 2. 6. před OC Futurum

HRADEC KRÁLOVÉ – Po roce se Burger Street Festival vrací do Hradce Králové, kde si v loňském roce odbyl svoji premiéru. Umístění bude před OC Futurum, organizátoři slibují, že představí ty nejlepší burgrárny, hranolkárny, zmrzlináře a další stánky s jídlem. To celé bude se vstupem zdarma. Festival se koná od pátku 31. května do neděle 2. června.

„Projeli jsme celé Česko, abychom našli nejlepší burgrárny. Navíc jsme k nim přidali kluky, kteří pro vás připraví české a belgické hranolky. Milovníci sladkého si můžou vybrat z donutů, makronek, palačinek nebo třeba zmrzliny. Celé to pak můžete spláchnout chutným nealkoholickým nebo míchaným nápojem. Pro milovníky klasiky nebudou chybět ani piva z velkých i lokálních pivovarů,“ uvádějí organizátoři burgerového festivalu.

Na festivalu nebudou chybět i soutěže a akce o zde podávané burgery, každý pak bude moct hlasovat pro nejlepší burgrárnu, která bude vyhlášena po skončení festivalu.

„Budou zde vítězové z minulých ročníků i nové burgrárny. Burgery, co se jen tak nevidí – pštrosí, vietnamské nebo třeba mongolské, dále pivka z malých pivovarů, jasně danou velikost a cenu burgerů, hranolkárny, zmrzku, vafle, palačinky i další dobroty a samozřejmě vstup zdarma,“ dodávají organizátoři.

Tři dny to tak před obchodním centrem na Moravském Předměstí bude vonět burgery.

V poslední době tyto food festivaly získávají na oblibě, v červnu se bude ještě konat Festival sladkostí a zmrzliny, festival piva Pivní rozjímání či Street food Rocks. V září by pak měl proběhnout v Hradci novinkový Food Truck Festival či další Gurmánské nábřeží s chutí podzimu.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 008

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí