Přidat na Seznam.cz



Na Gočárovce otevřel Tvůj prostor. S autorskou tvorbou z Česka

17. července 2019 11:41. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY

Obchod Tvůj prostor na Gočárově třídě v Hradci

HRADEC KRÁLOVÉ – Na Gočárově třídě otevřel po bývalém Oldtimer Café nový obchod Tvůj prostor, který je speciální tím, že ve svém sortimentu nabízí originální autorskou tvorbu z České republiky a Slovenska. Jde o nejrůznější designové zboží, dárkové věci, módu, šperky a doplňky, sortiment do domácnosti, pro miminka a další handmade výrobky od nejrůznějších tvůrců.

Náš magazín pravidelně informuje o novinkách z oblasti retailu v Hradci, tentokrát nás zaujal nově otevřený obchod na konci Gočárovy třídy směrem k Auparku.

„Nabízíme předměty s přidanou hodnotou. Nápad, kreativita, šikovné ruce a poctivost. To a mnohem více se skrývá za každým nabízeným výrobkem. Najdete nás na Gočárově třídě v Hradci Králové, máme otevřeno od pondělí do pátku v době 10:00 až 18:00,“ uvádí obchod Tvůj prostor.

Pokud někdo vyrábí autorskou tvorbu, Tvůj prostor právě dává možnost těmto tvůrcům, umístit výrobky do jedinečného konceptu obchodu s ojedinělým zbožím. Jde tak o originální koncept.

„Přijďte se přesvědčit, že pořekadlo zlaté české ručičky stále platí, stejně tak můžete podpořit začínající talentované designéry nebo udělat radost sobě nebo svým blízkým handmade tvorbou,“ dodává Tvůj prostor.

V příspěvcích na Instagramu ze sortimentu obchodu tak najdete třeba zajímavé rasokoule, také korkové batohy, 100 % recyklovatelná skleněná brčka a plno dalších věcí.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU