Přidat na Seznam.cz



Premiérový Food Truck Festival provoní Hradec

9. září 2019 10:42. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY

Mácova kára se představí na Food Truck Festivalu v Hradci

HRADEC KRÁLOVÉ – V sobotu 14. září se v Hradci bude konat premiérová akce Food Truck Festival. Všechny jídla i nápoje budou vydávány návštěvníkům z pojízdných dopravních prostředků, tedy stylových food trucků. Vstup na akci je zdarma, gastronomický festival bude probíhat na náměstí 5. května u nábřeží Labe, které se tak promění v gastrozónu. Začátek akce je v 10 hodin.

„Těšit se můžete na různorodou kuchyni a hlavně na degustační porce. Protože chceme, abyste měli možnost ochutnat toho, co nejvíc. Kromě burgerů se můžete těšit na italskou, francouzskou i asijskou kuchyni,“ uvádí organizátoři akce.

Mezi food trucky se představí například GEORGE PRIME BURGER, který servíruje ručně dělané burgery z hovězího masa plemene Black Angus, dále PASTA TRUCK s tradičními recepty italské kuchyně, MÁCOVA KÁRA například s tacos či kubánskými sendviči, COMIC CONE PIZZA, která nabízí třeba pizzu v kornoutu či stálici food truckové scény TOMMY´S FOOD TRUCK.

Další food trucky organizátoři postupně odtajňují, v sobotu všechny zvou na nám. 5. května ochutnat jídla ze všech koutů světa na čtyřech kolech.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU