Přidat na Seznam.cz



Do Hradce míří řetězec Pizza Coloseum. Otevře v lednu

19. září 2019 16:32. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, GASTRONOMIE

Pizza Coloseum v Auparku na vizualizaci / Foto: Coloseum

HRADEC KRÁLOVÉ – Restaurační řetězec Pizza Coloseum, který nabízí ve svém sortimentu hlavně pizzu, pasta a jídlo z grilu, se objeví poprvé v Hradci. Otevřít by měl v lednu v obchodním centru Aupark, kde by se měl nacházet ve 2. patře, ve volné jednotce vedle Caffe Trieste a Orionu. Ve stejné jednotce, ale o patro níž se nachází Running Sushi.

„S velkou radostí Vám všem chceme říct, že v lednu 2020 otevřeme v Auparku krásnou italskou restauraci,“ uvedla Pizza Coloseum.

Pizzerie bude umístěna v prosklené části, tedy tzv. lodi Auparku, ve 2. patře food courtu. Na to, že v centru nějaká restaurace chybí, zákazníci dlouho upozorňovali. Restaurace Coloseum mají obvykle ve své nabídce také denní menu od 10 do 15 hodin, což zákazníci jistě ocení.

Coloseum má pobočky v Praze na 8 místech, po třech v Ostravě a po jedné v Brně, Teplicích, Českých Budějovicích a Průhonicích u Prahy. Mezi připravované provozovny se chystá Hradec Králové, Olomouc a Frýdek-Místek.

„První restaurace byla otevřena v roce 1995 s cílem být originální, a proto vaříme jen z těch nejkvalitnějších surovin, které dovážíme přímo ze slunné Itálie. Téměř ve všech restauracích najdete velké dětské koutky a jídelní lístek ve formě časopisu Colosík pro ty nejmenší. Výhodou pro rodiče je, že děti do 6 let jedí u nás zdarma,“ uvedla italská restaurace.

V připravované jednotce se tak od začátku roku 2020 zabydlí nový pizzový kolos, další konkurence už v tak konkurenčním prostředí pizzového trhu v Hradci, který čítá řadu provozoven, rozvozů i restaurací.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU