Přidat na Seznam.cz



V Hradci se někomu ztratil slušný materiál. Přijde dealer?

24. dubna 2020 15:29. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, KRIMI

Ztracené věci / Foto: MPHK

HRADEC KRÁLOVÉ – Taková ztráta zamrzí, napsala v příspěvku Městská policie Hradec Králové. A opravdu, někdo v Hradci na ulici ztratil řadu osobních věcí, pojďme si je popořadě rozepsat: 6 bankovek s Boženou Němcovou v celkové hodnotě 3 tisíce korun, dóza s marihuanou, několik injekčních stříkaček, řada pytlíčků, několik klíčů, dezinfekce a další věci.

Nabízí se otázka, zda se majitel ztracených artefaktů přijde přihlásit městské policii ke ztrátě tohoto velkého nálezu, pokud tedy na místě nenechal ještě svoje doklady.

Je to ale nejspíše nepravděpodobné, jednak by mu hrozilo stíhání za nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jejich přechovávání, na druhé straně ale klíče, pokud jsou od jeho domova včetně peněz, postrádat možná bude.

Zřejmě se mohlo jednat o nějakého dealera.

Na místě byla ještě roztroušena další várka věcí, například cigarety, zapalovače, mince a ostatní jen těžko rozpoznatelné drobnosti s neznámým obsahem. Ztráta tak majitele bude ještě dlouho mrzet. Městské policii se pak podařilo najít opravdu vzácný nález.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 404

    2 984

    2 520

    270


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí