Přidat na Seznam.cz



Do Hradce míří brněnský koncept Amici s pizzou a burgery

13. května 2020 16:15. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, GASTRONOMIE

Pobočka Amici, jde o fast casual koncept bister / Foto: Amici

HRADEC KRÁLOVÉ – V Hradci Králové brzy otevře pobočka brněnského franšízového fast casual konceptu Amici Pizza & Burgers. Řetězec ve svém sortimentu nabízí především pizzu a burgery, jak už zní z názvu. Více než 10 provozoven má na Moravě, nejvíce v Brně, v Čechách půjde o první pobočku. V Hradci vkročí do konceptu Delivery & Takeaway, v současné době je pobočka ve výstavbě.

Nové bistro Amici by se mělo podle našich informací nacházet na Pražském Předměstí v Habrmanově ulici, přesněji v přízemí budovy na křižovatce ulic Habrmanova, Všehrdova a Pavla Hanuše.

„Značka Amici Pizza & Burgers působí na českém trhu od konce roku 2010, úspěšně provozujeme bistra s důrazným zaměřením na food delivery, dle konceptu fast casual. Spojujeme to nejlepší z klasické restaurace a rychlého občerstvení,“ uvádí Amici s tím, že značka sází ve své strategii rozvoje hlavně na franchizing.

Každý zákazník má navíc možnost sledovat kurýra na mapě, jak se blíží s objednávkou, dostupné jsou platební metody formou Bitcoin a Litecoin, online platby kartou a expresním převodem, terminály, e-stravenky.

V rámci druhu provozen nabízí Amici koncepty Bistro, Bistro & Delivery, Delivery & Takeaway či pobočky pro food court. Koncept je také pravidelným účastníkem tzv. burger festivalů.

V Hradci tak vznikne další konkurent v tomto segmentu typu jídel pizza a burger, sázet bude hlavně na rozvoz nebo jídla s sebou.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 404

    2 984

    2 520

    270


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí