Přidat na Seznam.cz



Pizza nedojela. Nehoda rozvozové služby v centru Hradce

18. května 2020 17:25. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, NEHODY

Auto rozvozu narazilo v zatáčce do jiného / Foto: PČR

HRADEC KRÁLOVÉ – O této víkendové sobotě došlo v centru Hradce Králové naproti krajskému úřadu, kousek za prudkou zatáčkou u zimního stadionu, k nehodě dvou osobních automobilů značky Škoda. Havárie se stala o půl čtvrté odpoledne na ulici Československé armády. Místo bylo částečně průjezdné druhou polovinou komunikace. Nehoda si vyžádala lehká zranění.

„K nehodě došlo pravděpodobně tak, že 26letý řidič auta značky Škoda Citigo, který jel od Okresního soudu, při projíždění pravotočivé zatáčky vyjel do protisměru, kde v té době jelo auto značky Škoda Fabia, který řídil 24letý šofér a narazil do něho,“ uvedla Iva Kormošová

Oba řidiči byli podrobeni dechové zkoušce s negativním výsledkem. Oba utrpěli lehká zranění, s kterými byli odvezeni do nemocnice na ošetření.

Barevnější z aut patří jedné rozvozové společnosti v Hradci, zda se pizza nebo jiný pokrm včas nedovezl, se už záznamy nezmiňují. Hlavně, že se vše obešlo jen s mírným zraněním. Každopádně přesná příčina nehody je v šetření hradeckých dopravních policistů.

Přední části obou aut jsou značně poničeny / Foto: PČR

Přední část vozu Citigo rozvozové služby / Foto: PČR


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU