Přidat na Seznam.cz



Park Na Větvi je v korunách stromů / Foto: Na větvi

HRADEC KRÁLOVÉ – Mezinárodní den dětí mohou děti v Hradci oslavit třeba návštěvou parku Na větvi. Dnešní den 1. června mají totiž pro ně připraven jednorázový vstup zdarma. Park Na větvi tvoří unikátní soustava tří síťových hřišť zavěšených v korunách stromů propojených s 3D bludištěm, které je složeno ze síťových překážkových drah rozprostřených ve třech patrech nad sebou.

„Oslavte s námi Dětský den. Čeká na Vás dobrodružství a zábava ve třech patrech několik metrů nad zemí, dobroty ve stánku s občerstvením, usměvavá obsluha a také pro každé dítě jednorázový vstup zdarma! Těšíme se na návštěvu,“ uvedl park.

Síťové bludiště v korunách stromů obsahuje mnoho zábavných prvků. Jednotlivé herní plochy jsou propojeny visutými lávkami. Celá atrakce vrcholí sjezdem unikátním tobogánem z výšky necelých 10 metrů.

Součástí areálu je plně vybavený stánek s občerstvením, ve kterém se mohou občerstvit malí dobroduzi i čekající doprovod. Do parku Na Větvi se dostanete veřejnou dopravou ze zastávky Zděná bouda linky 9, autem, na kole i pěšky. Park je otevřen od 9 do 19 hodin.

Zábavný park otevřel své brány přesně před rokem 1. června 2019.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 026

    3 008

    2 574

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí