Přidat na Seznam.cz



Hradec bude v hokeji spolupracovat s Kolínem

7. června 2020 21:14. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / EXPRESNĚ, MOUNTFIELD HK

HRADEC KRÁLOVÉ – Spolupráce potvrzena. Vzájemné námluvy vzaly rychlý spád a Mountfield HK i SC Kolín mohou nyní potvrdit, že se stávají minimálně pro sezónu 2020/21 partnerskými kluby.

Vedení hradeckého a kolínského hokeje se sešla na několika schůzkách, které rychle vyústily v dohodu o spolupráci. Kolín jakožto nováček druhé nejvyšší soutěže se bude moci opřít o hráčskou výpomoc hradeckého Mountfieldu, jeho nejen mladí hráči naopak mohou získávat cenné zkušenosti v Chance lize.

Oba kluby si pochvalují i vzájemnou blízkost, co se týče vzdálenosti. Budou to mít k sobě časově i logisticky blíž.

„Nejedná se o klasickou farmu, protože i Kolín je nezávislý klub, který má svoje ambice a sportovní závazky směrem ke svým fanouškům a Městu, které ho podporuje. Nutno dodat, že toto partnerství by mělo být oboustranně výhodné, což je základní princip, dle kterého by měla spolupráce probíhat,“ myslí si člen královéhradeckého vedení.

„Hned od prvních kontaktů nás vystupování hradeckého vedení oslovilo. Jednání byla vstřícná, férová a progresivní, výsledkem je rychlá dohoda, která by měla být přínosem pro obě strany,“ věří v úspěšnost domluveného paktu prezident kolínského klubu Luboš From.

Fanoušci hradeckých si domluvenou spolupráci mezi oběma kluby pochvalují.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí