Přidat na Seznam.cz



Před Hradcem se u Stěžer stala tragická dopravní nehoda

1. července 2020 18:23. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, NEHODY

Převrácená dodávka u Stěžer / Foto: PČR

HRADECKO – Ve středu 1. července 2020 došlo mezi obcemi Dolní Přím a Stěžery po deváté hodině ranní k dopravní nehodě s tragickými následky. Událost se stala na silnici II. třídy spojující Hradec Králové s Novým Bydžovem. Na místě nehody zemřel muž, žena ze stejného auta byla letecky transportována do fakultní nemocnice. Mladý muž z dodávky musel být ošetřen také.

K nehodě došlo podle policie pravděpodobně tak, že dodávka jedné lékárenské společnosti vjela z nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetla s právě projíždějícím osobním vozidlem.

„Osobní automobil VW Polo jedoucí ze Stěžer na Dolní Přím se čelně střetl s protijedoucím dodávkovým vozidlem, které na přehledném úseku silnice vyjelo do protisměru. Muž (73 let) z osobního automobilu bohužel při střetu na místě zemřel, spolujezdkyně byla letecky transportována do královéhradecké fakultní nemocnice. Řidiče (22 let) dodávkového vozidla si též převzali do péče lékaři,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná.

Místo dopravní nehody bylo uzavřeno, zasahovaly všechny složky IZS a policisté odkláněli dopravu po objízdných trasách přes Roudnici a Nechanice.

Veškeré okolnosti nehody jsou v šetření hradeckých dopravních policistů.

Osobní auto skončilo po srážce v příkopu / Foto: PČR


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU