Přidat na Seznam.cz



Centrála ČSOB je téměř hotová. Restaurace bude od Bonté

10. června 2021 14:56. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, ALDIS

Nová centrála ČSOB v Hradci Králové / Foto: HKCITY

HRADEC KRÁLOVÉ – Centrála banky ČSOB vedle Aldisu je zvenku téměř dokončena, nyní zbývá do podzimu vybavit interiér objektu, ve kterém nebude chybět stravování nejen pro zaměstnance. A nebude to rozhodně malá samoobslužná restaurace, zaměstnanců tu má pracovat až tisíc. Podle dřívějších vyjádření, by měla být v objektu umístěna i kavárna.


Novou firemní restauraci by zde měla provozovat zřejmě společnost Bonté, která má provozy na Pardubicku jako Dobrá kantýna, Bonté restaurant či catering.


„Do zbrusu nové firemní restaurace v budově významného bankovního subjektu v Hradci Králové přijmeme kuchaře a kuchařky. Jedná se o denní provoz od pondělí do pátku s pracovní dobou od 7 do 15 hodin s převážně firemním stravováním. Platové ohodnocení 16500 Kč – 27000Kč, dle zkušeností a specializace,“ uvádí společnost Bonté.


„Bude to převážně firemní samoobslužná restaurace, ale my chceme našim zákazníkům udělat z pracovního oběda nevšední zážitek. Proto jim budeme nabízet kromě tradičního výdeje pokrmů i moderní LIVE COOKING – před zákazníkem připravovaná jídla např.: tortilla, pizza, čerstvé těstoviny, gyros, steak. To vše s nejmodernějším zařízením. V denní nabídce najdete jak teplá jídla z české i mezinárodní kuchyně, tak saláty, sendviče nebo lahůdky v podobě chlebíčků nebo obložených baget,“ láká pracovní nabídka.


Jelikož se bude jednat o převážně firemní restauraci, bude zde zřejmě možnost najíst se i pro zákazníky, kteří zde nemají pracovní poměr a půjdou jen okolo. A nebudou se vařit jen obědy, začne se již ráno prvním jídlem dne.


„Začínáme ráno snídaněmi. Proto hledáme také kuchaře, kteří ráno připraví míchaná vajíčka, omeletu, obloženou bagetu a po snídaních budou na studené kuchyni připravovat chlebíčky, sendviče nebo obědové saláty. V průběhu dopoledne ostatní připravují obědy, které jsou zaměřeny na již zmíněnou českou nebo mezinárodní kuchyni. Nevaříme jenom knedlíky s omáčkou, ale i těstoviny nebo gyros. Nemusíte umět vše, ten umí to a ten zas tohle a všichni dohromady udělají dost,“ dokončuje nabídka pracovní pozice na kuchaře a kuchařky.


Budova ČSOB by se měla dokončit na podzim. Zatímco centrála již bude hotová, město naopak začne se stavbou lávky přes Labe, která byla součástí dohody s bankovní institucí.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí