Přidat na Seznam.cz



Logo Starbucks

Pro milovníky kávy a kaváren Starbucks je tu výborná zpráva. Řetězec Starbucks otevře svoji kavárnu v Hradci Králové. Společnost v těchto dnech zveřejnila v nabídce práce pozice pro svoji nově otevíranou pobočku v Hradci. Hledá store managera a jeho asistenty, zaškolení proběhne na pražských pobočkách. Dále pak budou potřeba další zaměstnanci do týmu kavárny.

„Stále se rozšiřující světově známá síť kaváren Starbucks v současné chvíli hledá nové partnery na pozici STORE MANAGERA do nově otevírané pobočky v Hradci Králové. Zaškolení proběhne na pražských pobočkách a nástup je možný ihned,“ píše se v nabídce společnosti.

Kavárenský řetězec Starbucks otevřel první českou kavárnu v Praze v roce 2008 na Malostranském náměstí. Od té doby má řadu poboček v hlavním městě, několik v Brně a dvě v Ostravě. Hradec tak bude čtvrté město v Česku, kde kavárenský řetězec otevře svoji pobočku. V současnosti má u nás 26 poboček.

Zatím neznáme podrobnosti, kdy a kde by měla kavárna otevřít, zda to bude jedno z obchodních center nebo kavárna v uličním profilu. Poslali jsme Starbucks dotazy a čekáme na odpovědi.

Doplněno: V současné chvíli zatím nemůže společnost poskytnout bližší informace, veškeré podrobnosti nám včas sdělí.

Kavárny Starbucks v Česku rozšiřuje společnost AmRest, pod které spadají i řetězce Burger King a KFC.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    15 584

    2 988

    2 530

    274


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí