Přidat na Seznam.cz



Dance Floor Attack

Taneční show Dance Floor Attack vol. 6 se konala opět za účasti těch nejlepších 12 crew. Celou show moderoval výtečný moderátor Marek Greger, bývalý speaker Evropy 2. Letos se poprvé v pozadí celé show tyčila obrovská LED TV, která ještě více umocnila atmosféru celé akce. DFA berou tanečníci jako nejprestižnější akci v Česku, kde se mohou prezentovat a ukázat svá taneční umění. Hodnocení aktérů hodnotila porota složená ze zahraničních hostů. Vítězem ve street dance battle a zároveň postupujícím na mezinárodní Streetdance Camp se stala BDS Academy Praha.

BDS Academy obhájila titul z loňského roku. Druhá v pořadí skončila skupina Dynamic Brno, která v DFA zvítězila v roce 2009. Ohlasy na celou show jsou pouze pozitivní. Na facebooku se to hemží slovy neopakovatelný, skvělý, bomba, pecka apod. Ti, co mají tanec v krvi by určitě uvítali víc takových show, při kterých divákům a tanečníkům buší srdce a běhá mráz po zádech. Svoji exhibici také předvedli slovenští The Pastels, kteří na podzim soutěžili v pořadu TV Prima Česko Slovensko má talent.

Začátkem ledna se také otevřelo taneční centrum T-Bass Dance Fabrique, které nabídne ještě více kvalitní výuky moderních tanečních stylů. Dosud ve městě i v celém širokém regionu takovéto centrum chybělo. Po Praze a Brně se Hradec Králové stává třetím městem v republice, kde tento typ tanečního centra naleznete. Dance Fabrique má od ledna i nově spuštěné webové stránky: dance-fabrique.cz

Další tradiční taneční akce s názvem Streetmania proběhne klasicky začátkem září.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 008

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí