Přidat na Seznam.cz



Nejvíce jste v anketě hlasovali pro Malšovickou arénu

7. února 2011 11:24. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, KRIMI, PROJEKTY, SPORT

Nejvíce si přejete Malšovickou arénu

Děkujeme Vám za hlasování v předchozí anketě, ve které jste rozhodli, že je pro Vás největší prioritou výstavba Malšovické arény, tedy nového a důstojného fotbalového stánku. S tím souvisí i výstavba obchodního a společenského centra Arkády Hradec Králové, které budou stát vedle a také volnočasového parku. V anketě hlasovalo celkem 107 lidí, což je už dostatečný počet pro hrubé analýzy o tom, jak by se třeba hlasování mohlo vyvíjet i dále. Ze všech uvedených projektů na plné čáře vyhrála Malšovická aréna s 64 procenty. Na druhém místě skončila revitalizace Velkého náměstí se zanedbatelnými 11 procenty a další projekty získaly ještě méně.

V jednu chvíli měla Malšovická aréna i přes 80 procent hlasů, ale v souvislosti s tím, jak bylo hlasování opravdu jednoznačné, hlasující začali klikat i na ostatní projekty. Bylo to přibližně tak, že 1 hlas byl pro Malšovickou arénu a další 1 hlas byl pro ostatní projekty, a zhruba takto se hlasování vyvíjelo hlavně ke konci hlasování. Za zmínku ještě stojí rekonstrukce Benešovy třídy a křižovatka Mileta shodně s 8 procenty.

Před několika lety chtěli obyvatelé Hradce Králové nejvíce nové koupaliště, které v minulém roce již úspěšně zahájilo svou první sezonu. Dnes obyvatelé nejvíc touží po novém fotbalovém stadionu, který jim je slibován již pěknou řádku let. V současné chvíli stále probíhá dokumentace k územnímu řízení. Kdy se začne stavět? Tuto otázku si pokládá každý fanoušek hradeckého fotbalové klubu minimálně jednou měsíčně. Pokud vše půjde podle plánu a nenastane žádná překážka, mohlo by se nejdříve podle hrubých odhadů začít s výstavbou na přelomu letošního a začátku nového roku 2012.

Hlasujte v další anketě, ve které můžete dát hlas týmům, o kterých si myslíte, že mají největší šanci na sestup do druhé ligy: ZDE (Anketa ve spodní části otevřené stránky)


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU