Přidat na Seznam.cz



Nové Futurum rychle roste, parkovací dům už stojí

15. července 2011 1:00. /Autor ~ REDAKCE / # 1 MIN. / AKTUALITY, PROJEKTY

Budoucí podoba OC Futurum

Obchodní centrum Futurum se rychle rozrůstá. Parkovací dům v sousedství centra je už skoro hotov a nyní probíhá úprava zevnějšku a vnitřních parkovacích ploch. Také před Futurem je na první pohled vidět jedna velká změna. Na Brněnské stojí nová světelná signalizace, kterou se bude projíždět cestou do nového parkovacího domu. Signalizace se zřejmě spustí s otevřením parkovacího domu. Ten se má otevřít jako první. Pět podlaží navýší kapacitu stání na více než 1300 míst. Poté začne druhá fáze výstavby, během které dojde k samotnému rozšíření centra až na kapacitu prodejních ploch přibližně 35 tis. m2.

Otevření centra je naplánováno na květen 2012. Nově nabídne více než 100 obchodů. Z nových značek se ve Futuru objeví H&M, Lindex, S. Oliver, Springfield, KappAhl a další známá jména.

Rozšíření obchodního centra Futurum není osamocenou záležitostí z hlediska obchodních center v Hradci. Hned na podzim by měla začít výstavba multifunkčního centra Aupark u Koruny s komerční plochou (pod 20 tis. m2) a na jaře 2012 možná i další výstavba centra Arkády s komerční plochou (kolem 36 tis. m2). Záleží ovšem na tom, jak rychle se bude postupovat s celým projektem Park Malšovice, každopádně se tento termín zdá reálný.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU