Přidat na Seznam.cz



1. místo | Technolog. centrum

V Hradci se konal 1. ročník ankety TOP 20 HRADCE KRÁLOVÉ 2011 nejúspěšnějších projektů, firem, podnikatelů a osobností. S velkým zármutkem však musíme oznámit, že náš projekt internetového magazínu Hradec Králové City nevyhrál, nebyl mezi nominovanými a vůbec se této ankety neúčastnil, i když je to projekt skvělý, výborný a tak dále… výhru by si zasloužil, to je jasné. Pojďme se však podívat na ty, kteří v této anketě opravdu uspěli. Absolutním vítězem se stalo Technologické centrum Hradec Králové. Osobností roku byl zvolen Mons. Dominik Duka, projektem roku se stala již tradiční akce Den Labe.

Na prvním místě a absolutním vítězem se stalo Technologické centrum Hradec Králové, v jehož čele stojí Ing. Martin Dittrich. Osobností roku byl zvolen Mons. Dominik Duka, který je od letošního ledna druhým českým kardinálem a projektem roku obvyklá červnová akce Den Labe. Z osmi desítek nominovaných byla zvolena dvacítka nejlepších. Volba probíhala v kategoriích: osobnost Hradce Králové, projekt roku 2011, podnikatelská osobnost a firma roku 2011. V anketě se v kategorii projekt roku objevilo také jméno hradecké kapely Memphis, která jako poděkování členům, připravila program a zpříjemnila podnikatelům průběh tohoto slavnostního večera. Výherci převzali symbolické skleněné růže a dárky, kterými přispěl Magistrát města Hradce Králové.

Výsledky v kategoriích:

FIRMA ROKU:
Technologické centrum HK, První privátní chirurgické centrum SANUS, Commservis.com, Excon Steel, Městské lesy HK

PODNIKATEL ROKU:
Ing. Martin Dittrich, Ing. Tomáš Pavel, Ing. Jiří Zadrobílek, Ivan Tejkl, Jan Aleš

PROJEKT ROKU:
Den Labe, Rock for People, Stromeček splněných přání, Jižní terasy, Městské koupaliště Flošna

OSOBNOST HRADCE KRÁLOVÉ:
Mons. Dominik Duka, MUDr. Leoš Heger, Ing. Richard Jukl, MUDR. Zdeněk Fink, PHDr.Pavel Horák PH.D.

Předání cen probíhalo v klubu Axor v hotelu Alessandria. Slavnostní závěrečnou řeč pronesl Monsignor Josef Socha, papežský prelát generálního vikáře královéhradeckého biskupství, který přítomné osobně pozdravil a převzal ocenění za kardinála Dominika Duku.

foto: www.tchk.cz


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU