Přidat na Seznam.cz



Futurum Hradec Králové

Nové, větší a lepší obchodní centrum Futurum se otevírá ve čtvrtek 10. května. Rekonstrukcí však prošlo celé centrum, od instalace nových podlah až po stropy. Futurum po dokončení nabídne zákazníkům 110 obchodů a 1350 parkovacích míst. U příležitosti slavnostního otevření je připraveno spousta zábavy. Vystoupí skupina Monkey Business, své kouzelnické umění předvede mistr trapnomagie Richard Nedvěd, taneční vystoupení ukáže…

…skupina T-Bass. Celý dnem budou provázet Tomáš Matonoha a Tereza Kostková. Dále jsou zde připraveny soutěže o ceny a výhodné nákupy, hry na Microsoft Kinectu, simulátor F1 i zábava pro nejmenší.

Do Hradce se konečně dostávají také nové značky. Módní švédský řetězec H&M ve své prodejně nabídne sortiment pro ženy, muže, děti a sekci young. Hradec byl skoro posledním krajským městem v Česku, ve kterém tento obchod ještě není.

Mezi další obchody, které zde nově otevřou se řadí Lindex, který nabízí módu pro ženy a děti. Dále to je pobočka italského řetězce Original Marines, který nabízí sortiment od miminek přes teenagery až po dospělé. Druhou pobočku ve městě nabídne Tally Weijl, který je již nyní v galerii Atrium. Svůj obchod nově otevře také s.Oliver, Gant, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, španělský módní řetězec s dámskou módou Women’Secret, Pierre Cardin, The North Face, Guess a další. Nových prostor se také dočkají New Yorker a Interport, kteří se z přízemí stěhují do nové části centra.

Kromě obchodů s módou se otevře také Pet Center, obchod pro domácí mazlíčky, knihkupectví Neoluxor, prodejna s počítači Comfor, kadeřnictví Cut & Color nebo pobočka cestovní kanceláře Fischer. V červnu by se měla otevřít také prodejna Tchibo. Protože nejsou všechny obchody ještě obsazeny, některé otevřou později.

Obchodní centrum Futurum se po otevření stane největším centrem východních Čech, když ve velikosti a počtu obchodů předstihne i AFI v Pardubicích.

Orientační plánek nové části centra:

Orientační plán 1. patra OC Futurum


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 020

    3 008

    2 570

    294


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí